Indian Garden

Fiske Retter/Seafood Dishes
Jhinga Masala

269,-

Grillede kongereker i tandoor, tilberedt i masala saus laget av tomater, løk og masala krydder.
Kingprawn cooked in masala saus and prepared with tomatoes, onions and masala spices.
Inneholder: Cashewnøtter, Melk, Mandler 

Koriander Jhinga

269,-

Kingereker tilbredt i fersk koriander, sjalottløk, hvitløk, ingefær og krydder.
Kingprawn prepared with fresh coriander, shallots, garlic, ginger and spices.

Jhinga Curry

269,-

tilberedt med hvitløk, ingefær, husets krydder blanding (garam masala) tomat og nøtter saus.
Chicken filet cooked with garlic, ginger, mixed of spices (garam masala) tomato and nut sauce.
Inneholder: Cashewnøtter, Melk, Mandler 

Jhinga Saag

265,-

Kongereker tilbredt med spinat, ingefær, hvitløk, fløte og fersk koriander.
Kingprawn prepared with spinach, ginger, garlic, fløte and fresh koriander.
Inneholder: Melk 

Fish Curry

249,-

Steinbit tilberedt med hvitløk, ingefær, husets krydder blanding (garam masala) tomat og nøtter saus.
Fish cooked with garlic, ginger, mixed of spices (garam masala) tomato and nut sauce.
Inneholder: Cashewnøtter, Melk, Mandler 

Narial Machli

249,-

Steinbit tilberedt i finhakket løk, tomater, koriander og kokosmelk.
Fish prepared with onion, tomatoes, coriander and coconut cream.  
Inneholder: Cashewnøtter, Melk, Mandler 

© Copyright Indian Garden Restaurant & Bar