Indian Garden

Takeaway Meny - Vegetar Retter/Vegetables Dishes

Vegetar Retter/Vegetables Dishes
Tadka Dal

189,-

Linser tilberedt med hvitløk, ingefær, smør og krydder.
Lentils cooked with garlic, ginger, butter and herbs.
Inneholder: Melk 

Chana Masala

195,-

Kikerter tilberedt i tykk curry saus og velduftende urter.
Chickpeas prepared in thick curry saus and spices.
Inneholder: Cashewnøtter, Melk, Mandler 

Mix Vegtar

199,-

Mix grønsaker wokad i en curry saus med tomater og fersk koriander.
Mix veg woked in curry saus with tomatoes and fresh coriander.
Inneholder: Cashewnøtter, Melk, Mandler 

Palak Paneer

209,-

Hjemmelaget ost tilberedt med spinat, hvitløk, urter og krydder.
Homemade cheese prepared with spinach, garlic, herbs and spices.
Inneholder: Melk 

Kadahi Paneer

209,-

Hjemmelaget ost tilberedt med garam masala, løk, paprika og koriander.
Homemade cheese prepared with garam masala, onions, pepper and coriander.
Inneholder: Cashewnøtter, Melk, Mandler 

Mattar Paneer

209,-

Hjemmelaget ost tilberedt med erter og krydder, kokt i karrisaus.
Homemade cheese prepared with green peas, spices and cooked in curry saus.
Inneholder: Cashewnøtter, Melk, Mandler 

Navrattan Korma

209,-

Sesongens mix grønsaker, ost, frukt, cashewnøtter, rosiner og urter i fløtesaus.
Seasonal vegetables, cheese, fruits, cashewnuts, raisins and herbs.
Inneholder: Cashewnøtter, Melk, Mandler 

Paneer Balti

199,-

Hjemmelaget ost tilberedt med løk, tomater, hvitløk, sjampinjonger og krydder.
Homemade cheese prepared with onion, tomatoes, garlic, mushrooms and spices.
Inneholder: Cashewnøtter, Melk, Mandler 

© Copyright Indian Garden Restaurant & Bar